Fratello: welkom in de wereld van de lekkerste pizza’s

​Fratello pizza is een online platform voor de echte pizzaliefhebbers. De oprichters, de broers Leon en Joop, hebben een voorliefde voor Italië en zijn dol op pizza’s. Van jongs af aan komen we al in Italië en hebben we onze liefde voor de Italiaanse keuken ontwikkeld. Een aantal jaar geleden waren we wederom op vakantie in Italië en liepen we tegen een pizzaoven aan waarmee echt iedereen een Italiaanse pizza kan bakken. Vanaf dat moment zijn we hard aan de slag gegaan en is Fratello pizza ontstaan. Fratello betekent in het Italiaans broer, u begrijpt waarom wij voor deze naam hebben gekozen.

​Fratello: van webplatform tot winkel

Fratello is een webplatform voor pizzaliefhebbers. Wij willen onze liefde voor de Italiaanse keuken graag met u delen. Dit doen wij dan ook via onze webblogs. Op onze website vindt u verschillende webblogs. In deze webblogs leggen we u uit hoe u zelf pizzadeeg of pizzasaus kunt maken. Probeer het vooral eens! Het is veel makkelijker dan u denkt!
​Heeft u altijd al de geschiedenis achter de pizza willen weten? Op onze website vindt u ook een webblog over de geschiedenis van de pizza. Zeker de moeite waard om te lezen! En als echte pizzaliefhebber wilt u natuurlijk alles over de pizza weten!

Maar Fratello is meer dan een webplatform. Wij hebben ook een webshop met hele mooie producten. Zo kunt u online onze pizzaoven bestellen. Deze oven is in Italië gemaakt en geeft uw pizza de echte Italiaanse smaak. De pizzaoven is zeer gemakkelijk te gebruiken en neemt weinig plek in. De oven moet op het gasfornuis geplaatst worden en werkt op elektriciteit. De oven warmt sneller op dan een gewone oven tot een maximale temperatuur van 320 graden Celsius! Zo kunt u nog eerder genieten van uw Italiaanse pizza.

Naast de pizzaoven vindt u in onze webshop ook de pizzaplank, de pizzaschaar en de serveerplank. Alledrie hele mooie producten die niet kunnen ontbreken in de keuken van een echte pizzaliefhebber. De producten zijn functioneel en bieden u de optimale pizzabeleving, alsof u in Italië bent. Daarnaast zijn deze producten eenvoudig te bestellen in onze webshop. Alle producten zijn op voorraad leverbaar. Dat betekent, vandaag bestelt, morgen in huis! Nodig uw vrienden maar vast uit voor een avondje echte Italiaanse pizza’s eten.

​Om een echte Italiaanse pizza te eten, moet u de pizza natuurlijk zelf maken. Naast onze recepten voor het maken van pizzadeeg en pizzasaus, vindt u op onze website ook het recept voor een traditionele pizza Margherita én de variaties van onze mede pizzaliefhebbers! Dus waar wacht u nog op? Ga naar fratellopizza.nl, bekijk onze recepten en deel uw eigen ervaringen en tips!