Home made pizze

Bent u op vakantie geweest naar Italië? En mist u nu de Italiaanse keuken? Wilt u daarom Italië graag naar Nederland halen door uw eigen home made pizza te maken? Dat kan met Fratello pizza! Fratello pizza is het recept voor een echte Italiaanse pizza.
Fratello pizza is een online platform voor alle pizzaliefhebbers. Op de website van Fratello pizza delen wij met u recepten, weetjes en interessante informatie rondom de pizza! Maar op het platform worden niet alleen dingen door ons gedeeld. U kunt ook uw tips voor het maken van de lekkerste Italiaanse pizza met ons en alle andere pizzaliefhebbers delen via social media! Zo kunnen we met elkaar de lekkerste pizza’s ontdekken!

​Op onze website vindt u een recept voor het maken van pizzadeeg. Denkt u, ik heb een beter recept of een variatie op ons recept, schroom dan niet om uw ervaringen met ons te delen. Dit geldt natuurlijk ook voor ons recept voor het maken van pizzasaus.

Ook voor uw home made pizza

Fratello pizza is niet alleen een online platform voor pizzaliefhebbers. Wij bieden u ook accessoires om uw home made pizza te maken. In Italië kwamen wij een pizzaoven tegen die geschikt is voor elke keuken. We waren meteen verkocht! Deze pizzaoven is compact en kan gebruikt worden door hem op het gasfornuis te plaatsen. Daardoor is hij ook geschikt voor uw keuken! De oven warmt sneller op dan een gewone oven en kan een temperatuur van 320 graden Celsius bereiken. Zo staat uw pizza binnen vijf minuten op tafel! Ondanks dat deze pizzaoven geen echte houtoven is, geeft hij wel de echte Italiaanse pizza smaak. Hierdoor wordt uw home made pizza nog lekkerder!

Handige benodigdheden voor uw home made pizza

​Naast de pizza-oven vindt u in onze webshop ook andere handige benodigdheden voor uw home made pizza. Om de pizza in perfecte stukken te snijden, kunt u gebruiken maken van onze pizzaplank en onze pizzaschaar. Met de pizzaplank weet u zeker dat uw pizza eerlijk is verdeeld. In de pizzaplank zijn namelijk sleuven aangebracht, waardoor u uw pizza in zes gelijke stukken kunt snijden. Als het snijden van de pizza lastig gaat, heeft u onze pizzaschaar nodig. Met de pizzaschaar van Fackelmann knipt u eenvoudig uw home made pizza in stukken. Geen gedoe meer met een botte pizzasnijder. De pizzaschaar is temperatuurbestendig tot 220 graden Celsius. U kunt uw pizza dus vrijwel meteen uit de oven snijden! Als uw ​home made pizza in gelijke stukken is geknipt, serveert u deze op de serveerplank van Fratello pizza. Deze serveerplank is gemaakt van acaciahout en maakt van uw home made pizza een echt plaatje!