Homemade pizza

Genieten van een zomeravond met een homemade pizza? Neem van tevoren een kijkje op de website van Fratello pizza. Fratello is hét online platform voor pizzaliefhebbers. Leon en Joop van Wijk zijn echte Italië-liefhebbers. Hun liefde voor Italië is zo groot, dat ze besloten een online platform op te richten. Hier kunnen Italië- en pizzaliefhebbers terecht om met elkaar tips, weetjes en recepten uit te wisselen. Leon en Joop delen ook zelf recepten met u. Zo kunt u eenvoudig zelf pizzadeeg of pizzasaus maken met de recepten van Fratello pizza!

Meer dan een online platform

​Fratello pizza is meer dan alleen een online platform voor pizzaliefhebbers. Met het juiste recept heb je nog niet de echte Italiaanse pizza. Een echte Italiaanse pizza hoort in een echte houtoven gebakken te zijn. Voor de meeste pizzaliefhebbers is een ​homemade pizza uit een houtoven niet mogelijk. Een echte houtoven neemt nogal wat plek in en is erg prijzig. Fratello pizza heeft daarvoor in Italië de oplossing gevonden. Tijdens een vakantie in Italië kwamen Leon en Joop een pizzaoven tegen die geschikt is voor elke keuken. Deze oven is compact, elektrisch en kan gemakkelijk op uw gasfornuis geplaatst worden. En het belangrijkste is dat deze pizzaoven wordt verkocht in de webshop van Fratello pizza! Zo krijgt uw ​homemade pizza de echte smaak van Italië.​

Alle accessoires voor de lekkerste homemade pizza

Fratello pizza verkoopt verschillende accessoires die heel handig zijn bij het maken van uw homemade pizza. Naast de pizzaoven hebben wij ook een pizzaschaar, een pizzaplank en een serveerplank in ons assortiment. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw ​homemade pizza.
​Met de pizzaschaar kunt u eenvoudig uw pizza in mooie punten ‘knippen’. Met een mes kan het soms lastig zijn om de bodem goed door te snijden, maar met de pizzaschaar van Fackelmann is dat geen probleem meer!
​Heeft u naast het snijden van de bodem moeite met het eerlijk verdelen van de pizza? Met de pizzaplank kunt u uw  homemade pizza eerlijk in zes gelijke stukken verdelen. In de plank zijn sleuven gemaakt, waardoor u precies weet hoe u de pizza moet snijden. Erg gemakkelijk en het voorkomt scheve gezichten. Om vervolgens uw ​homemade pizza te serveren, kunt u gebruik maken van onze serveerplank van acaciahout. Deze serveerplank is overigens ook te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld borrelhapjes.
Met deze accessoires kunt u optimaal genieten van uw ​homemade pizza en de heerlijke zomeravond!

​Homemade pizza? Neem eerst een kijkje op de website van Fratello pizza!