Italiaanse pizza maken

Houdt u ook zo van Italiaanse pizza’s? Maakt u uw pizza’s dan ook het liefst zelf? Fratello pizza heeft dé juiste ingrediënten voor de Italiaanse pizza! Wij helpen u een echte Italiaanse pizza maken!

​Italiaanse pizza maken met de Fratello pizzaoven

​Vindt u een pizza het lekkerst uit een echte houtoven? Maar heeft u in uw eigen keuken geen ruimte voor zo’n oven? Dan heeft Fratello pizza voor u de oplossing! Fratello pizza verkoopt namelijk een echte pizzaoven, maar dan voor op uw gasfornuis. Deze oven is elektrisch en kunt u gemakkelijk op uw gasfornuis neerzetten. De oven is in Italië gemaakt en zorgt dus voor de echte Italiaanse pizzasmaak. De oven is zeer gemakkelijk te gebruiken en kan een maximum temperatuur van 320 graden Celsius bereiken. Een Italiaanse pizza maken is nog nooit zo makkelijk geweest! De oven is van aluminium en daardoor gemakkelijk schoon te maken met een spons en schoonmaakmiddel. Daarnaast wordt standaard bij de oven een ‘pizzaschep’ geleverd. Deze schep kunt u onder uw pizza leggen. Zo kunt u gemakkelijk uw pizza in de oven leggen.
U koopt de Fratello pizzaoven online in onze webshop. Voor €125,00 heeft u de Fratello pizzaoven al in huis, dat is toch een stuk goedkoper dan die hout-oven. Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad en daardoor direct leverbaar. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van de Fratello pizzaoven!

​Zelf Italiaanse pizza maken

Met de pizzaoven van Fratello pizza alleen, heeft u natuurlijk nog geen pizza. Wij zijn dol op pizza en dit delen we graag met u! Ook zijn wij van mening dat een zelfgemaakte pizza veel lekkerder is dan een diepvries pizza. Zelf een ​Italiaanse pizza maken ​hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Daarom helpen wij u graag een handje bij het maken van een pizza. Zo vindt u bij onze webblogs het recept om zelf pizzadeeg te maken. Stap voor stap beschrijven we hoe u het pizzadeeg moet maken en succes is gegarandeerd. Ook voor de pizzasaus kunt u onze weblog raadplegen. In een handomdraai heeft u een heerlijke saus gemaakt. U hoeft alleen nog maar uw zelfgekozen ingrediënten toe te voegen en de pizza in de oven te doen. Daarna kunt u gaan genieten van uw zelfgemaakte pizza! Wij weten zeker dat u nooit meer een diepvriespizza wilt eten. En vergeet niet om uw ervaringen en het resultaat van uw zelfgemaakte pizza met ons en alle andere pizzaliefhebbers te delen via social media! Zo kunnen we samen de lekkerste pizza variaties ontdekken! Samen met ons de echte Italiaanse pizza maken!