Pizza-oven online kopen

Bent u op zoek naar een pizza-oven die compact is en weinig plek inneemt? Dan is de pizza-oven van Fratello pizza dé oven voor u. De pizza-oven van Fratello is compact, maar geeft de smaak van Italië!

Compacte pizza-oven voor iedere keuken

De pizza-oven van Fratello pizza is een compacte oven. Hij werkt op elektriciteit en hoeft dus niet permanent in uw keuken geïnstalleerd te worden. Ideaal wanneer u een kleine keuken heeft. De oven kan na gebruik gewoon worden opgeruimd. Dat de Fratello pizza-oven compact is, betekent niet dat de smaak daardoor minder is. De Fratello pizza-oven wordt gemaakt in Italië en geeft uw pizza de smaak alsof hij uit een houtgestookte oven komt. Daarnaast is de Fratello pizza-oven sneller op temperatuur dan een gewone oven en daardoor is de afbaktijd korter. De oven is gemaakt van aluminium en heeft een anti-aanbaklaag. U zult dus nooit hoeven schrobben om de oven schoon te krijgen.

​​​​​​​Zelf pizza maken

​​​​​​​​​​​​​​De pizza-oven van Fratello pizza is uitermate geschikte wanneer u zelf uw pizza maakt. De oven heeft namelijk een diameter van 32 centimeter, zodat ook uw zelfgemaakte pizza in de oven past! Wilt u graag zelf een pizza maken, maar weet u niet precies hoe? Neem dan een kijkje op onze website. Bij webblogs vindt u recepten voor het maken van uw eigen pizzadeeg en pizzasaus. Met behulp van deze recepten zal het zeker lukken en kunt u genieten van een heerlijke pizza!

​​​​​​​Bestel de pizza-oven online

​​​​​​​U kunt de pizza-oven eenvoudig bestellen via onze webshop. U heeft de keuze uit twee kleuren, namelijk zwart en rood. Wanneer u bij ons een product bestelt, heeft u het snel in huis. Wij kunnen namelijk direct leveren uit onze voorraad. U zult dus nooit lang hoeven wachten op uw oven of een van de andere producten uit ons assortiment!

​​​​​​​Het ontstaan van Fratello

​​​​​​​Fratello is Italiaans voor broer en dat is precies wat Fratello is! Fratello is opgericht door twee broers, Joop en Leon. Zij hebben allebei van jongs af aan een voorliefde voor Italië en zijn beiden dol op pizza. Toen ze in Italië de pizza-oven ontdekten, besloten ze om een webplatform voor alle pizzaliefhebbers op te richten. Inmiddels zijn we gegroeid en hebben we een webplatform en webshop, houden we webblogs bij en hebben we een webshop!
​​​​​​​

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over de pizza-oven van Fratello pizza? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering? Laat het ons weten! Wij doen er alles aan om onszelf voortdurend te verbeteren.