Pizza oven online kopen

Bent u op zoek naar een pizza oven waarbij u de echte smaak van Italië ervaart? Dan moet u de pizza oven van Fratello pizza hebben! De pizza oven van Fratello pizza wordt in Italië gemaakt en zorgt ervoor dat u binnen no-time een heerlijke pizza op tafel heeft staan.

De compacte pizza oven van Fratello

De pizza oven van Fratello is ideaal als u niet zo’n grote keuken heeft. De oven is namelijk compact en werkt op elektriciteit. U kunt hem dus gemakkelijk opbergen. De pan is gemaakt van aluminium en heeft een anti-aanbaklaag. U zult dus zo klaar zijn met schoonmaken. Daarnaast heeft de oven een maximum temperatuur van 320 graden Celsius, waardoor de afbaktijd korter is en uw pizza binnen vijf minuten klaar is.

​​​​​​​Zelf pizza maken in uw eigen keuken

​​​​​​​Tegenwoordig maken mensen steeds vaker hun pizza zelf. Zo kunnen ze zelf bedenken welke ingedriënten ze op hun pizza willen en de smaak is veel beter dan een diepvriespizza. Als u eenmaal zelf een pizza heeft gemaakt, wilt u niet anders meer. De pizza oven van Fratello is uitermate geschikt voor mensen die zelf pizza’s maken. Hij geeft de pizza de smaak van een hout-gestookte pizza oven, maar is heel compact en dus geschikt voor iedere keuken.
​​​​​​​Heeft u nog nooit zelf een pizza gemaakt, maar wilt u het wel proberen? Op onze website vindt u bij de webblogs een handig recept op zelf uw pizzadeeg te maken. Ook staat een recept voor het maken van uw eigen pizzasaus online. Deze recepten zijn gemakkelijk uit te voeren en de smaak is heel goed!

​​​​​​​Pizza ovens én meer

​​​​​​​U kunt bij Fratello pizza niet alleen terecht voor een pizza oven. Wij hebben ook andere producten in ons assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie serveerplank? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij hebben een serveerplank van acaciahout in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook een pizzaplank, waar u uw pizza op kunt serveren, maar die u ook helpt bij het verdelen van uw pizza. De pizzaplank bevat namelijk zes groeven, zodat u uw pizza in zes gelijke stukken kunt verdelen. Tot slot hebben wij een pizzaschaar in ons assortiment. Met deze schaar kunt u de pizza gemakkelijk in stukken knippen en heeft u geen last meer van de pizzasnijder die niet goed snijdt.

​​​​​​​Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over de pizza oven of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.