Pizzaoven online kopen

Bent u dol op pizza en zou u een echte houtgestookte pizzaoven willen, maar heeft u helaas geen plek voor zo’n oven? Dan is de pizzaoven van Fratello pizza wat voor u!

Compacte pizzaoven van Fratello pizza

​​​​​​​De pizzaoven ​​​​​​​van Fratello pizza is een compacte oven op elektriciteit. Dit is dus niet hetzelfde als de houtgestookte pizzaoven, maar geeft u wel dezelfde smaak! Met een pizza gebakken in de pizzaoven van Fratello waant u zich voor even in Italië.
​​​​​​​De oven van Fratello is een compacte oven die weinig plek inneemt, ideaal wanneer u een kleine keuken heeft. Daarnaast heeft de oven een maximum temperatuur van 320 graden Celsius, hierdoor is de afbaktijd korter dan bij een gewone oven en staat uw pizza binnen vijf minuten op tafel! Daarnaast is de oven makkelijker te reinigen dan een gewone oven, omdat hij van aluminium is gemaakt. Ook heeft de oven een anti-aanbaklaag, uw pizza zal dus nooit aan de bodem blijven plakken! Bij de oven krijgt u een handige tweedelige pizzaschep. Hiermee kunt u eenvoudig de pizza in de oven leggen.

​​​​​​​Bestel de pizzaoven online

​​​​​​​U kunt de pizzaoven van Fratello pizza eenvoudig online bestellen. U vindt de oven in onze webshop. U heeft de keus uit een zwarte of rode oven. Wanneer u de pizzaoven bestelt, heeft u hem snel in huis. Wij leveren namelijk direct uit onze voorraad.​

Zelfgemaakte pizza in uw eigen keuken

​​​​​​​De pizzaoven van Fratello is uitermate geschikt voor zelfgemaakte pizza’s. De oven heeft namelijk een diameter van 32 centimeter. Hierdoor past elke zelfgemaakte pizza in de oven! En als u eenmaal een zelfgemaakte pizza heeft geproefd, wilt u nooit meer een diepvriespizza. Kijk voor lekkere recepten voor het maken van pizzadeeg, pizzasaus of de pizza Margherita op onze website. Wij hebben verschillende webblogs met diverse recepten voor het maken van uw eigen pizza!

Pizzaovens en meer​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​U kunt bij ons niet alleen terecht voor een pizzaoven, wij hebben ook andere producten in ons assortiment. Zo hebben wij een mooie serveerplank waarop u uw pizza kunt serveren. Daarnaast hebben we een pizzaplank, waar u ook uw pizza op kunt serveren, maar die u ook helpt bij het verdelen van de pizza. De pizzaplank bevat namelijk groeven, zodat u de pizza in gelijke stukken kunt verdelen. Tot slot hebben wij de pizzaschaar in ons assortiment. Hiermee kunt u gemakkelijk uw pizza in stukken knippen.

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over de pizzaoven of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.