Pizzaplank kopen

U wilt een pizzaplank kopen? Bent u dol op pizza? En wilt u zelfgemaakte pizza mooi kunnen serveren? Dan moet u de pizzaplank kopen van Fratello Pizza! Fratello Pizza heeft een pizzaplank die precies op maat is gemaakt voor een pizza. Daarnaast bevat de plank groeven. Zo heeft u nooit meer problemen met het snijden van uw pizza. De pizzaplank bevat namelijk zes groeven, waardoor de pizza in gelijke stukken verdeeld kan worden. U snijdt de pizza op de plaats van de groeven en u weet zeker dat u gelijke stukken heeft.

Pizzaplank kopen bij Fratello Pizza

​​​​​​​De pizzaplank van Fratello Pizza is gemaakt van beukenhout en heeft daardoor een hele mooi uitstraling. In de plank zijn inkepingen gemaakt. Zo kunt u de plank eenvoudig optillen en de pizza serveren, zonder dat u de pizza hoeft aan te raken. De diameter van de pizzaplank is 35 centimeter. Daardoor is de pizzaplank uitermate geschikt voor zelfgemaakte pizza’s, maar ook voor diepvriespizza’s. U kunt de pizzaplank kopen ​​​​​​​via onze website in de webshop. Wij kunnen de pizzaplank direct leveren, want wij hebben de producten direct op voorraad. Fratello Pizza is dus het adres voor uw pizzaplank kopen.

​​​​​​​Het verhaal van Fratello Pizza

​​​​​​​Fratello Pizza is opgericht door twee broers, Leon en Joop. Wij hebben allebei een voorliefde voor Italië, daar komt onder andere door de zomervakanties die we in Italië hebben doorgebracht. Daarnaast zijn we dol op pizza! Toen we in 2014 aanraking kwamen met de pizza-oven, die wij nu in ons assortiment hebben, waren we verkocht. Met deze oven is het namelijk voor iedereen mogelijk een echte Italiaanse pizza te maken in je eigen keuken. Daarom besloten we in 2016 Fratello Pizza op te richten. Wij willen graag een ontmoetingsplek zijn voor alle pizzaliefhebbers en daarnaast verkopen we mooie producten in onze webshop.

​​​​​​​

Meer dan een webshop

​​​​​​​Naast een webshop zijn wij ook een webplaftform voor alle pizzaliefhebbers. Wij plaatsen ook webblogs met recepten en interessante weetjes over de pizza. Zo vindt u op onze website bijvoorbeeld het recept om pizzadeeg of pizzasaus te maken. Wij vinden namelijk een zelfgemaakte pizza pas een echte pizza. Bent u altijd al benieuwd geweest naar de geschiedenis van de pizza? Op onze website vindt u het verhaal over de geschiedenis van de pizza!

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen, suggesties of tips? Laat het ons weten! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij gaan graag met uw feedback aan de slag!