Pizzaplank: serveer uw pizza op zijn Italiaans!

Wilt u uw zelfgemaakte pizza mooi serveren? Dan bent u op zoek naar een pizzaplank! Bij Fratello pizza hebben we een pizzaplank die u multifunctioneel kunt gebruiken! De pizzaplank kunt u zowel gebruiken als snijplank en als serveerplank.

De pizzaplank van Fratello pizza

​De ​pizzaplank​ van Fratello pizza is een mooie, ronde plank gemaakt van natuurlijk beukenhout. Deze plank kunt u gebruiken om uw pizza uit te serveren. In de plank zijn twee inkepingen gemaakt, zodat u de plank goed kunt vasthouden.
​Daarnaast kunt u de pizzaplank van Fratello pizza gebruiken voor het verdelen van uw pizza. Soms kan het erg lastig zijn om uw pizza in gelijke stukken te verdelen. Dat is verleden tijd met de pizzaplank van Fratello pizza! De plank heeft zes gesleufde groeven, waardoor uw zelfgemaakte of diepvries pizza gemakkelijk in gelijke stukken verdeeld kan worden. U hoeft dus niet meer uit te meten hoe u uw pizza moet snijden, met de pizzaplank van Fratello pizza heeft u in no-time uw pizza verdeeld, waardoor u nog eerder van uw pizza kunt gaan genieten!
​Doordat de diameter van de pizzaplank 35 centimeter is, is de pizzaplank geschikt voor diepvriespizza’s én uw zelfgemaakte pizza uit de pizzaoven van Fratello pizza!

Vandaag besteld, morgen in huis!

​Alle producten in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer u vandaag uw pizzaplank bestelt, hij morgen al in huis is! Dus bestel nu uw pizzaplank en geniet van een heerlijke pizza met uw vrienden of familie.
​Als u de pizzaplank gaat bestellen, bekijk dan ook eens de andere producten in onze webshop. Zo hebben wij ook een pizzaoven in ons assortiment. Deze oven is zeer gemakkelijk te gebruiken in uw eigen keuken, omdat hij zeer compact is en op het gasfornuis geplaatst kan worden. De oven is gemaakt in Italië en geeft dus de echte smaak van Italië aan uw pizza. Door uw pizza te bakken in deze oven, waant u zich voor even in Italië.​

Meer dan een pizzaplank

​Naast handige hulpmiddelen voor het serveren en snijden van uw pizza, kunt u bij Fratello pizza ook terecht voor heerlijke recepten om uw eigen pizzadeeg of pizzasaus te maken, maar ook voor leuke weetjes over de pizza. Wij zijn een online platform voor pizzaliefhebbers en delen graag onze passie voor Italië en pizza’s met u! Maar u deelt u uw liefde voor pizza’s, met een recept, weetje of tip vooral ook met ons!