Pizzaschaar kopen bij Fratello Pizza

Gaat u samen met uw vrienden genieten van een lange zomeravond? En heeft u geen zin om uitgebreid te koken? Dan is een zelfgemaakte pizza de perfecte oplossing! Maar u wilt de pizza natuurlijk wel goed kunnen snijden. Dan moet u een pizzaschaar kopen bij Fratello Pizza. Fratello Pizza verkoopt de moderne pizzaschaar van Fackelmann! Geen gedoe meer met een pizzasnijder die niet goed door de bodem komt. Met de pizzaschaar van Fackelmann heeft u in no-time uw pizza in perfecte stukken geknipt.

Voordelig uw pizzaschaar kopen

De pizzaschaar van Fackelmann kunt u voordelig aanschaffen bij Fratello Pizza. Fratello Pizza is een winkel voor pizzaovens en accessoires én een webplatform voor pizzaliefhebbers. ​De pizzaschaar van Fackelmann heeft u via Fratello Pizza al voor €10,00 in huis! En als u vandaag voor 17.00 uur besteld, is de pizzaschaar morgen al in huis!

​Pizzaschaar kopen bij Fratello

Fratello is opgericht door de twee enthousiaste broers, Leon en Joop, die een voorliefde voor Italië hebben. Daarnaast zijn wij dol op pizza’s. En nu hebben we van onze passie ons beroep gemaakt. Naast de pizzaschaar verkopen wij ook een pizzaoven, waardoor écht iedereen een Italiaanse pizza kan maken in zijn eigen keuken! Ga naar onze webshop om deze geweldige pizzaoven te bekijken.
Ook vindt u op onze website webblogs. Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de pizza? Neem dan vooral een kijkje bij onze webblogs. Bij de webblogs vindt u ook recepten voor het maken van uw eigen pizzadeeg en uw eigen pizzasaus. Want was is er nou lekkerder dan een zelfgemaakte pizza?

Pizzaschaar kopen, productinformatie

​De pizzaschaar van Fackelmann is geschikt voor alle pizza’s. De schaar is 25 centimeter lang en kan pizza’s met een diameter van 30+ centimeter in stukken knippen. Het maakt dus niet uit hoe groot uw pizza is, de pizzaschaar van Fackelmann knipt elke pizza in stukken.​Daarnaast is de pizzaschaar ook nog eens bestendig tot een maximale temperatuur van 220° Celsius! U kunt uw pizza dus meteen knippen, wanneer deze uit de oven komt. De pizzaschaar is gemaakt van kunststof en is geschikt voor de vaatwasser. Dat scheelt u weer een keer afwassen, waardoor u nog langer kunt genieten van de lange zomeravond, uw vrienden en natuurlijk uw zelfgemaakte pizza!

​Wilt u een goede pizzaschaar kopen? Bestel dan vandaag nog de pizzaschaar van Fackelmann bij Fratello Pizza en geniet nog meer van uw zelfgemaakte pizza!