Zelf Italiaanse pizza maken?

Wilt u graag zelf Italiaanse pizza maken? Bent u ook zo weg van die heerlijke verse Italiaanse pizza’s? Maar weet u niet waar u zo’n grote en dure houtoven moet plaatsen? Dan hebben we bij Fratello de oplossing voor u gevonden. In onze webshop vindt u meerdere Italiaanse producten die het zelf Italiaanse pizza maken vergemakkelijken! De basis voor een goede pizza is een goede pizza oven, waarmee u gemakkelijk en snel een pizza maakt. Deze is kleiner en goedkoper dan een houtoven, zodat het in elke keuken past! Met deze aluminium pizza oven kunt u al binnen een paar minuten zelf Italiaanse pizza maken. Plaats uw zelfgemaakte pizza op onze beukenhouten pizzaplank en snijdt de pizza gemakkelijk door met onze pizzaschaar. Laat uw vrienden en familie genieten van de diverse Italiaanse smaken!

Zelf Italiaanse pizza maken met Fratello’s producten

Wat is er nou leuker dan zelf Italiaanse pizza maken? Juist! Zelf Italiaanse pizza maken met de producten van Fratello! In de keuken van een pizza lover mag een goede oven niet ontbreken. Met onze Italiaanse pizza oven maakt u de beste pizza’s met een krokante bodem. Plaats de warme zelfgemaakte pizza op de pizzaplank en knip deze zonder veel kracht te moeten zetten door met onze pizzaschaar. Nu kunt u heerlijk gaan genieten van de pizza! Zelf pizza maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zelfs kinderen kunnen met onze producten pizza’s maken. Ga met de hele familie genieten van de Italiaanse keuken! Kortom, met de producten van Fratello kunt u snel en gemakkelijk een zelf Italiaanse pizza maken.

Van producten kopen tot zelf Italiaanse pizza maken

Nodig uw vrienden, familie en kennissen maar vast uit en ga de tafel snel dekken, want als u bij ons een bestelling plaatst, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Zelf Italiaanse pizza maken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest! Naast het kopen van producten voor het maken van pizza’s hebben wij ook een eigen weblog voor alle pizza lovers. Op deze site kan iedereen zijn tips en recepten voor pizza delen, zodat je ook nieuwe smaken kan gaan proberen. Ook vindt je er de geschiedenis en andere weetje van pizza. We hebben alvast een aantal basisrecepten geplaatst voor een pizzabodem en tomatensaus. Neem snel een kijkje op onze website en ga zelf Italiaanse pizza maken! Bij Fratello halen we graag de Italiaanse pizza bakker in u naar boven!