Zelf pizza maken met Fratello’s pizza oven

​Houdt u ook zo van de Italiaanse keuken? Kunt u geen genoeg krijgen van die geweldige Italiaanse pizza’s? Is zelf pizza maken geen optie voor u, omdat een houtoven niet in de keuken past? Fratello heeft een speciale pizza-oven, die klein is van formaat. Zo kunt u heerlijk zelf pizza maken in uw eigen keuken. Deze aluminium pizza-oven is bedacht en gemaakt in Italië! Zelf pizza maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies uw favoriete ingrediënten en bak de perfecte Italiaanse pizza! Door de hoge maximum temperatuur hoeft u niet zo lang te wachten tot uw pizza klaar is. De pizza-oven is beschikbaar in rood en zwart. Dus nodig uw vrienden en familie uit en ga heerlijke genieten van de zelfgemaakte pizza’s!

Gemakkelijk zelf pizza maken

Zelf pizza maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met speciale pizza-oven heeft u al een heerlijke pizza in een handomdraai. Deze Italiaanse oven is een goede aanwinst voor de echte pizza liefhebber. Deze pizza-oven bereikt al snel een hoge temperatuur en heeft een korte afbaktijd. Daarnaast is de oven eenvoudig te reinigen na afloop. De pizza-oven zorgt dat u de heerlijkste pizza’s bakt met een krokante bodem, vergelijkbaar met de echte Italiaanse pizza’s. De Fratello pizza-oven is eenvoudig in gebruik. U plaatst de het apparaat op het gasfornuis en stopt de stekker in het stopcontact, zodat de bovenzijde gaat opwarmen. Hierdoor is uw oven sneller op temperatuur en heeft het een maximum temperatuur van 320 graden Celcius. Hierdoor heeft u al in minder dan 5 minuten een pizza gebakken. Bij aankoop van de Fratello pizza-oven krijgt u ook een houten ‘pizzaschep’. Met dit hulpmiddel kunt u gemakkelijk en veilig de pizza in de oven plaatsen. De Fratello pizza ovens zijn van hoge Italiaanse kwaliteit. Ze hebben ook een goede anti-aanbaklaag. De afmetingen zijn 41x32x11cm, waardoor er altijd plaats is voor deze oven. ​Haal samen met familie en vrienden herinneringen op aan jullie vakantie met deze Italiaanse pizza-oven.

Zelf pizza maken doe je samen

Zelf pizza maken is natuurlijk het leukst met vrienden en familie. Italianen koken en eten nooit alleen, maar altijd in gezelschap van anderen. Daarom kunt u op onze website ook een platform vinden waarop u tips en weetjes kunt uitwisselen over het maken van pizza’s. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van zelf pizza maken houdt! Zelf pizza maken wordt een stuk gezelliger en makkelijker met Fratello!