Zelf pizzadeeg maken

Wilt u zelf pizzadeeg maken, maar weet u niet hoe u dat moet doen? Neem dan een kijkje op de website van Fratello Pizza! Fratello Pizza is een online webplatform voor pizzaliefhebbers. Hier kunnen we onze passie voor pizza delen en ideeën uitwisselen.

​​​​​​​Zelf pizzadeeg maken voor uw eigen pizza

​​​​​​​Bent u op zoek naar een recept om zelf pizzadeeg te maken? Dan bent u bij Fratello Pizza aan het juiste adres! Fratello  Pizza is opgericht door 2 broers, Leon en Joop. Zij hebben van jongs af aan al een voorliefde voor Italië en pizza. Dat komt onder andere door de zomervakanties die ze in Italië hebben doorgebracht. In 2016 besloten ze Fratello Pizza op te richten met een online webplatform en webblogs. Bij onze webblogs vindt u een recept voor ​​​​​​​zelf pizzadeeg maken. U zult merken dat het heel makkelijk is en als u uw zelfgemaakte pizzadeeg eenmaal geproefd heeft, wilt u nooit meer een diepvriespizza of een kant-en-klare pizzabodem. Als u uw eigen pizzadeeg heeft gemaakt, kunt ook zelf de pizzasaus maken. Ook voor het maken van pizzasaus vindt u een recept bij onze blogs.

​​​​​​​Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de pizza? Neem ook dan een kijkje bij onze webblogs. Wij vertellen u namelijk meer over de geschiedenis van de pizza.

​​​​​​​Meer dan recepten

​​​​​​​Fratello Pizza is niet alleen een webplatform. U kunt bij ons ook verschillende benodigdheden voor uw pizza bestellen. Wij hebben een webshop waar u heel eenvoudig de producten kunt bestellen. En omdat wij alles op voorraad hebben, heeft u uw producten zo in huis! Wij hebben onder andere de pizza oven in ons assortiment. Deze oven is dé uitkomst voor iedereen die een kleine keuken heeft, maar wel pizza’s wil bakken met de smaak van Italië. De pizza-oven is compact, warmt snel op en heeft een korte baktijd. De smaak van de pizza daarentegen is alsof hij uit een steenoven uit Italië komt. Wij zijn heel enthousiast over deze pizza oven en deze oven was dan ook het begin van Fratello Pizza. Na de oven hebben wij ons assortiment uitgebreid met een pizzaschaar, pizzaplank en een serveerplank. Allemaal handige hulpmiddelen bij het serveren en snijden van uw pizza. Neem een kijkje in onze webshop voor de producten. Hier vindt u ook meer informatie over de producten.

Contact opnemen?

​​​​​​​Heeft u vragen over de producten van Fratello Pizza? Of heeft u suggesties voor onze webblogs? Laat het ons weten. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en proberen onszelf steeds te verbeteren. U kunt contact met ons opnemen via contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.